INDEX     ı     KONTAKT     ı     INFORMATION     ı    REPERTOIRE    ı     BANDET     ı     LYDFILER

 

 

                                                                                                                                                    
 


               
      Benny   Carsten   Peter Axl   James   Jørgen  
    Benny Christensen Bass & Vokal.   startede med at spille i 1960. Sammen med sin bror Bjarne Christensen dannede de The Black Devils, et af datidens populære band, som spillede på alle de kendte spillesteder gennem årene. I 1962 vandt The Black Devils "Cliff & The Shadows konkurrencen, som Radio Merkur afholdt. I 1963 tog The Black Devils til Tyskland hvor de spillede i 3 mdr. I 1964 tog orkesteret til Finland hvor de turnerede rundt i 3x2 mdr. Derefter fortsatte de her hjemme på de kendte spillesteder. I 1967 stoppede bandet og Benny holdt en pause på 16 år. I 1983 optog Benny igen spilleriet i forbindelse med Vesterbro Ungdomsgård's 25 års jubilæum. Siden har han holdt det i gang med diverse kendte 60'er musikere. Benny og hans bror gendannede i 1983 The Black Devils.
I dag er Benny still goin strong, en super dygtig bassist der også kan bidrage med en flot vokal i bandet.
 
    Carsten Bernhard Jørgensen : Drums & vocal
spillede i 60erne med The Burglars og Dave Martins Group - begge fra min hjemby Frederikssund. I 70erne i lidt løsere sammenhænge. Fra midten af 80erne i Route 66. Op igennem 90erne masser af 60errock i bl.a. Le Garage, Blue Skies, New 66 og Heartbeats. Derefter rockabilly i The Jumpcats og R&B-Jazz i Red Light Roosters - hvorefter det igen blev 60ermusik i Fourways og Black Devils. Og ellers alt muligt ind i mellem.
 
                         
    Peter Axl : Lead Guitar & rythme kor  / PR & LYD 
Peter started med at spille guitar i 1965 i Vesterbro´s ungdomsgård og spillede i 80´erne med 60´er bandet New-Beat, Sea Horse Band, gennem 80´erne spillede Peter Axl i mange forskellige bands,
Tombstone Shadows har været et af de faste bands gennem tiderne helt op til nutid. Peter Axl har også prøvet kræfter med en masse andre bands som  Copenhagen Blues Session, og det professionelle country band The Entertainers, dansktop bandet Nightline, og Hoodoo som spillede blandet  populær musik..og fra 2015-18 med the Midnight Dynamos som spillede beskidt amerikansk Rock-blues.
Peter Axl har gennem tiden spillet sammen med forskellige kendte musikere, for at nævne nogle få Claus Nielsen- The Defenders.   Morten Kjærumgaard Reumert- Beefeaters.   Frank Larsen- Kenn Lending Blues band,      Flemming Volkersen-Beefeaters,
trommeslager og filmand Peter Hvarre      Michael Puggaard-Müller fra Delta Blues Band    og med en af danmarks bedste jazz blues sangerinder Jeanett Krüger i Copenhagen Blues Session.
Tombstone Shadows spillede som fast lørdags band 1992 - 93 på Slimminge Kro og fra 1993 - 2007 på det legendariske Hotel Kysten Perle hver lørdag til
60´er & 70´  musik.
 
                         
    James P.Hansen : Rythme & Lead Guitar
James har en baggrund i Heavy Metal musik, og spillede med Heayv bandet ´´ White Eagle Up i en periode i 2000 +
i 2009 kom James med i Tombstone Shadows og har været fast guitarist lige siden.
James har været med på 3 cd inspilninger med Tombstone Shadows.
James holde stadig sin Heavy baggrund ajour med venner fra Heavy miljøet når tiden er der.
 
                         
    Jørgen Hansen : Lead Vocal
Jørgen startede som 15 årig med at synge rock i Nyhavn i midt  60´erne,
siden har Jørgen været vældig aktiv og dannede i starten af 70´erne bandet Sea Horse Band, bandet spillede rendyrket 60´er musik, senere i 1983 blev Sea Horse Band ændret til Tombstone Shadows, i en periode var Jørgen med i bandet Aftenholdet der senere skiftede navn til Time Out.
I en kort periode i 2015 var Jørgen med i underholdningsbandet Hoodoo og rock-blues bandet The Midnight Dynamos
Idag er Jørgen still goin strong og den vokale profil i Tombstone Shadows gennem 35 år..
Tombstone Shadows spillede som fast lørdags band 1992 - 93 på Slimminge Kro og fra 1993 - 2007 på det legendariske Hotel Kysten Perle hver lørdag til 60´er & 70´  musik.